Презентація логотипу школи

Днями в нашій школі відбулася презентація логотипу. Над його створенням працювала команда творчих педагогів спільно з директором школи.
До вашої уваги опис значення символів логотипу Надвірнянської школи №3.
Квітка соняшника символізує сонце, достаток, розвиток, впевненість і силу, радість і процвітання, любов до своєї землі. Соняшник є одним із символів України. Він знає куди йти – за Сонцем. Як Сонце для соняшника – єдиний і незамінний орієнтир, так і для українця Україна – єдина і найвища цінність. 
Пелюстки соняшника – велика шкільна родина, спільність прагнень учнів, батьків, вчителів, громади міста. Тому в центрі соняшника розміщений логотип Надвірної – буква Н, що чудово відображає специфіку нашого краю: гілки смереки, гуцульський орнамент, туристичний потенціал міста. Ця буква також нагадує нашу школу з висоти пташиного польоту. 
Логотип школи виконаний у двох кольорах: жовто-гарячому та блакитно-зеленому. Жовтогарячий (помаранчевий) колір символізує радість і задоволення, прагнення до досягнення й самоствердження, це колір енергії й сили, а блакитно-зелений (ціановий) – впевненість у собі та цілеспрямованість, що допомагають реалізувати цілі та досягти бажаного. 
Крім того, при школі також діє громадська організація «Молодіжний європейський клуб «Соняшник».
Гасло школи «Разом творимо майбутнє» вказує на спільну працю учнів, батьків, вчителів та громади міста у формуванні компетентних особистостей для життя в сучасному світі.

Попередня новина

Наступна новина

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *